Koncertom mladih virtuoza biće svečano otvoren park Vojvode Vuka

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Avg.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncertom mladih virtuoza biće svečano otvoren park Vojvode Vuka

Koncertom mladih virtuoza, talentovane dece grada Beograda, u nedelju, 1. septembra, u 18 časova biće svečano otvoren rekonstruisan park Vojvode Vuka na Topličinom vencu, koji će postati plato za muzičke talente, najavio je gradski urbanista Marko Stojčić.

 
„Taj prostor smo upravo uredili tako da mladi mogu tu da pokazuju šta znaju, bilo koja oblast da je u pitanju – muzika, kultura, sport, kao i da svi građani Beograda uživaju u tome. Nama je ideja da se na tom platou ubuduće redovno održavaju koncerti, tako da nas naredna dva meseca očekuju tri kulturna događaja, ali to će zavisiti i od vremenske prognoze”, rekao je Stojčić i pozvao sve Beograđane da dođu u subotu na ovaj koncert.
 ...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Park Vojvode Vuka biće svečano otvoren koncertom mladih virtuoza

Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Avg.2019

U nedelju, 1. septembra od 18.00, rekonstruisani park Vojvode Vuka biće svečano otvoren koncertom mladih virtuoza. U parku na Topličinom vencu nastupiće talentovana deca, najavio je gradski urbanista Marko Stojčić gostujući na TV Studio B. – Taj prostor je uređen tako da mladi mogu tu da pokazuju...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.