Ko su Žene zmajevi u 2019. godini

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Nov.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko su Žene zmajevi u 2019. godini

Udruženje poslovnih žena Srbije je na svečanosti u Operi i teatru Madlenianum sino po trinaesti put dodelilo nagrade Cvet uspeha za ženu zmaja najboljim preduzetnicama u Srbiji.

 
Nagradu je dobilo 10 preduzetnica. U kategoriji Najevropskija ženska firma nagradu su dobile Katarina Obradović vlasnica preduzeća Be Yoy Technology Be iz Beograda i Sanja Jakovljević, vlasnica preduzeća Beorol Prima d.o.o. iz Beograda. Ove godine nije dodeljena nagrada za Najbolji model zapošljavanja žena.
 
Komisija je odlučila da osam kandidatkinja dobije specijalna priznanja za doprinos razvoju ženskog preduzetništva u različitim segmentima poslovanja u kojima su postigle zapažen uspeh. Specijalno priznanje...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Piscu iz Medveđe nagrada za doprinos razvoju satire

Izvor: JužneVesti.com, 08.Nov.2019, 12:28

Nagrada “Žak Konfino”, koja se na Festivalu humora i satire “Satirična leskovačka mućkalica” dodeljuje za doprinos razvoju satire, ove godine pripašće Živku Kuliću, piscu poreklom iz Medveđe. Na ovom Festivalu biće nagrađeni i najbolji aforističari, a nagrade će autorima biti uručene...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.