Kako preživeti praznični stres?

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Jan.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako preživeti praznični stres?

BEOGRAD - Praznici bi trebalo da budu lepo vreme koje provodimo s porodicom i dragim osobama, vreme kada konačno uspevamo da se malo odmorimo i opustimo – a umesto toga, često budu takav izvor stresa da jedva dočekamo da se vratimo na posao i u svakodnevnu rutinu.


 
Zato, evo nekih predloga kako da preživite „praznično ludilo“ i kako da u praznicima ipak uživate.
 
Veoma bitna stvar jeste da unapred isplanirate. Ne svaki detaljčić, jer to ne bi ni moglo da se održi, ali treba isplanirati kakve ćete poklone i kome da kupite ili napravite, prazničnu trpezu, slanje čestitiki ako ih šaljete, porodične aktivnosti… Takođe, odredite rok do kojeg bi određene stvari (kupovina onoga...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.