KONKURS: „Program podrške digitalnoj transformaciji 2023”, subvencije do 6.000 evra

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Nov.2023, 01:50

KONKURS: „Program podrške digitalnoj transformaciji 2023”, subvencije do 6.000 evra

Centar za digitalnu transformaciju (CDT) Privredne komore Srbije (PKS), u saradnji sa Ministarstvom privrede Srbije, pozvao je sve zainteresovane kompanije da konkurišu za novi „Program podrške digitalnoj transformaciji za mikro, mala i srednja preduzeća 2023“.

 
 
„Ovaj program omogućava firmama, da uz podršku sertifikovanih konsultanata za digitalnu transformaciju (ISO 17024), unaprede poslovanje uvođenjem savremenih digitalnih alata. Za program mogu da apliciraju sve kompanije koje imaju između pet i 249 zaposlenih i ispunjavaju ostale uslove, među kojima su da je firma registrovana u APR-u najkasnije do 1. januara 2022. godine, da je u većinskom privatnom vlasništvu, da je izmirila sve obaveze...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.