KONFERENCIJA: Srpska privreda - čuvar vekovne tradicije

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Apr.2023, 09:00

KONFERENCIJA: Srpska privreda - čuvar vekovne tradicije

Konferencija „Srpska privreda - čuvar vekovne tradicije" na kojoj će preduzetnicima biti dodeljene svečane forme sertifikata Ministarstva privrede održaće se u utorak, 11. aprila 2023. godine u 12 sati u Privrednoj komori Srbije (Resavska 15).

 
Na konferenciji očekuje se učešće više od 100 preduzetnika koji će dobiti svečane forme sertifikata za proizvode starih i umetničkih zanata, odnosno proizvode domaće radinosti.
 
Na samom početku prisutnima će se obratiti ministar privrede Rade Basta, nakon čega će biti dodeljeni sertifikati.
 
Zainteresovane redakcije šalju akreditacije na mejl press@privreda.gov.rs najkasnije do utorka, 11. aprila, u 9 časova. Neophodno je da...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Preduzetnicima uručene svečane forme sertifikata za proizvode starih i umetničkih zanata

Izvor: Beta, 11.Apr.2023

Preduzetnici iz Srbije, koji se bave starim i umetničkim zanatima i poslovima domaće radinosti, danas su od Ministarstva privrede dobili svečane forme sertifikata, na skupu u Privrednoj komori Srbije (PKS)."Naš cilj je podrška očuvanju i razvoju ovih zanata, kao i priznanje i podrška zanatlijama,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.