KONCERT U GVARNERIUSU: Tango džez kvartet

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Avg.2021, 13:22

KONCERT U GVARNERIUSU: Tango džez kvartet

Nakon četiri godine, beogradska publika ponovo će imati priliku da uživa u čarobnom miksu džeza i tanga i nastupu vrhunskih umetnika iz Argentine - Tango džez kvarteta.

 
U okviru svoje 27. međunarodne turneje, proslavljeni džez muzičari održaće koncert u Ustanovi Gvarnerius (ul. Džordža Vašingtona 12), u petak, 13. avgusta 2021. godine, s početkom u 19 časova.
 
Tango Džez kvartet iz Argentine, kombinuje melodijske i ritmičke obrasce tanga sa harmonijom i improvizacijom džeza. Ovaj novi pristup tangu i džezu naišao je na oduševljenje, kako u Argentini tako i na međunarodnom nivou. Muzika Tango Jazz kvarteta kreće se od tradicionalnog tanga do muzike Astora Pjacole, a da nikada...
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Nacionalna izložba pasa svih rasa (CAC) u Merošini

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Avg.2021

21. avgusta 2021. godine sa početkom u 19 časova na Oblačinskom jezeru u okviru kopleksa SP Reesort Turističko naselje "Oblačinsko jezero" (Merošina) u organizaciji Kinološkog društva „Jug Bogdan“ iz Merošine, prvi put nakon popuštanja mera zbog pandemije KOVID19, biće održana Nacionalna...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.