KO VODI GLAVNU REČ: Sunshine izbacio novi singl „FNP“

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Jan.2024, 20:15

KO VODI GLAVNU REČ: Sunshine izbacio novi singl „FNP“

Legendarna crossover hip hop metal grupa Sunshine izbacila je novi singl „FNP“ sa predstojećeg albuma „Vortedž“, čiji izlazak nas očekuje u toku ove godine.

 
Pesma „FNP“ je četvrta po redu najava za novi, dugoočekivani album grupe Sunshine “Vortex” koji bi, po rečima Baneta Bojovića, trebalo da bude objavljen ubrzo, kroz nekih mesec i po dana. „Da budem iskren, nikad duže nisam radio na albumu kao na ovom, ali s obzirom na to da je to povratnički album posle vise od 20 godina, dao sam sve od sebe da ta cela priča zvuči što bolje“, kaže Bane i dodaje da će se o tom izdanju tek pričati, i da je sada važnije skoncentrisati se na ovaj singl.
 
 
 
Ideja o...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.