Izložba o matičnim ćelijama

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Dec.2015, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba o matičnim ćelijama

BEOGRAD -  U Muzeju nauke i tehnike otvorena je izložba „Matične ćelije: alhemija 21. veka“ posvećena najnovijim naučnim saznanjima o matičnim ćelijama, njihovom korišćenju u lečenju određenih oboljenja, kao i zdravstvenim rizicima koji prate komercijalno dostupne terapije.

 
 
Autor izložbe je Laboratorija za eksperimentalnu hematologiju i matične ćelije Instituta za medicinska istraživanja, Univerziteta u Beogradu, objavio je naučni portal "Elementarijum".

U okviru postavke imaćete priliku da vidite slikovit prikaz biologije matičnih ćelija. Pored edukativnih postera, biće izložen i model laboratorije za ćelijsku kulturu, igra u kojoj treba sastaviti porodice ćelija, a...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.