Info dan o programu Kreativna Evropa na Čukarici

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Jan.2019, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Info dan o programu Kreativna Evropa na Čukarici

Desk Kreativna Evropa Srbija u saradnji sa Galerijom 73 i Centrom za urbani razvoj organizuje info dan o programu Kreativna Evropa u petak 1. februara u 12 časova u prostoru Galerije 73 (Požeška 83a, Čukarica, Beograd).

 
Poziv je upućen predstavnicima ustanova i organizacija u kulturi da iskoriste priliku da saznaju više o smernicama aktuelnih konkursnih poziva, kao i onih koji će biti raspisivani tokom godine: prioritetima programa, uslovima za konkurisanje i specifičnim pitanjima koja se odnose na dosadašnje učešće Srbije u programu. Događaj je prilika da se razgovara o potencijalima projektnih ideja ustanova i organizacija iz Srbije za ostvarivanje evropske saradnje u okviru programa Kreativna Evropa....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.