Igor Vladikin – Metropol, moj poslovni san

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Avg.2013, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Vladikin – Metropol, moj poslovni san

BEOGRAD - Posle čitanja ovog teksta verovatno neće biti ljudi koji će proći pored hotela “Metropol Palas” (Metropol Palace) u Beogradu, a da se ne zapitaju - ”Da li stvarno iza ovog projekta stoji jedan 30-godišnjak?” - Igor Vladikin.

 
Razgovor koji smo vodili sa ovim divnim mladim čovekom, iz mešovitog rusko-bugarskog braka, kroz čije je ruke prošlo 95 odsto svih ugovora vezanih za ovaj hotelski biser u sastavu “Luxury Collection Hotel” Sheraton-a, kao i ispisane stranice o njegovom životu, strpljivom “radu, redu i disciplini”, što je i njegov životni moto, posvedočiće i dati odgovor - “da – moguće je”.
Na pitanje "Kuće dobrih vesti" o tome kako da ga predstavimo našim čitaocima,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.