Ideje, znanje i projekti

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Maj.2014, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ideje, znanje i projekti

NOVI SAD – Zbog prirodnih nepogoda koji su pogodili našu zemlju,Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu nije dobro medijski propraćen ali to ne znači da na njemu nije bilo puno događaja vrednih pažnje.

Jedan od njih je i Festival inovacija „NO-BLE ideas“  koji je organizovao Odbor za tehnološke inovacije Privredne komore Srbije.
Sprovođenje projekta ,,NO-BLE ideas’’ u praksi ima cilj da pokrene kreativne ljude, posebno mlade inovatore u Srbiji.
Govoreći o projektu Marina Vukobratović Karan iz Ministarstva prosvete rekla je da je najbolji dokaz koliki se ovom projektu daje značaj vest da je između Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Srbije i Odbora za tehnološke...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.