Izvor: DobreVesti.rs, 21.Maj.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni koncert za obrazovanje invalidne i bolesne dece

BEOGRAD – U velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, u utorak 26. maja sa početkom u 20 časova održaće se humanitarni koncert „Nezaboravni“.


Humanitarno veče klasične i popularne horske muzike održaće hor „International Belgrade Singers“ u organizaciji Ambasade Kanade i Zadužbine Ilije Kolarca.

Sva sredstva od prodaje ulaznica namenjena su kupovini laptom i tablet računara za potrebe OŠ "Dragan Hercog" koja se bavi obrazovanjem invalidne i bolesne dece.

Nastava se drži u toj školi, ali i u 11 bolnica i po kućama kada deca ne mogu da dolaze na nastavu i ova vrsta računara bi im bila od velike pomoći.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kolarčeve zadužbine...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.