Humanitarni bazar na Beogradskom sajmu

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Nov.2013, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni bazar na Beogradskom sajmu

BEOGRAD - "Božićni bazar", koji jedanaesti put organizuje Međunarodni ženski klub iz Beograda, ove godine će se održati u nedelju 1. decembra na Beogradskom sajmu.

Prodajom ulaznica i "sitnica iz celog sveta" poslovne i žene ambasadora, koje privremeno žive u Srbiji, ostvaruju značajan prihod namenjen za humanitarne svrhe.
Na ovogodišnjem prazničnom humanitarnom bazaru učestvuju predstavnice 33 zemlje, koje će posetiocima Beogradskog sajma ponuditi proizvode po kojima su njihove zemlje prepoznatljive.
I ove godine na mnogim štandovima posetioci će moći da degustiraju specijalitete iz mnogih nacionalnih kuhinja, a prepoznatljivo obeležje "Božićnog bazara" je i kulturno-zabavni i dečji program....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.