FoodTalk2021: Regionalna konferencija o hrani

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Okt.2021, 19:57

FoodTalk2021: Regionalna konferencija o hrani

Od 2013. godine u Novom Sadu održava se regionalna konferencija FoodTalk2021 posvećena gastronomiji koja okuplja nekoliko stotina učesnika, predavača i izlagača.

 
Konferenciju organizuje Udruženje građana The Best Fest sa timom kulinarskih izdanja Color Press Grupe uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications.
 
Ove godine konferencija će se održati 27. oktobra na "Salašu 137", a svoje znanje i iskustvo preneće nam najpoznatija imena iz sveta gastronomije, kao i regionalni stručnjaci koji diktiraju trendove u proizvodnji hrane i vina.
 
Program konferencije kao i ostale detalje možete pogledati na sajtu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osnivačka konferencija Alijanse univerziteta i umetničkih Univerziteta

Izvor: Radio 021, 27.Okt.2021, 10:12

Osnivačka konferencija Alijanse univerziteta i umetničkih Univerziteta - Alliance of the Universities of Artistic Education (UNIART) održava se od 27. do 29. oktobra u Novom Sadu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.