Festival bajki i pripovedaka „Bajkodani“

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Nov.2013, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival bajki i pripovedaka „Bajkodani“

NOVI SAD - Festival bajki i pripovedaka "Bajkodani" biće održan danas i sutra u Novom Sadu, povodom Svetskog dana čitanja bajki, koji se svake godine obeležava 12. novembra.

Manifestacija "Bajkodani" je projekat Udruženja građana "Porodični vodič" i zamišljen je kao događaj koji će promovisati bajke i pripovetke sa ciljem očuvanja kulture pripovedanja. 
Festival će trajati dva dana, a za to vreme Element Selectiondeca će imati priliku da se kroz različite kreativne radionice upoznaju sa bogatstvom pripovedaka drugih naroda.
Značaj “Bajkodana” je u tome što najmlađe na zanimljiv način uvodi u svet knjiga i na taj način kod njih razvija interesovanje za čitanje.
Program obuhvata čitanje...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.