Festival „Enter“ u Topčiderskom parku

Izvor: DobreVesti.rs, 20.Jun.2018, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival „Enter“ u Topčiderskom parku

BEOGRAD - Na prvom beogradskom festivalu muzike „Enter“ koji će se održati od 28. do 30. juna u Topčiderskom parku nastupiće veliki broj domaćih i stranih izvođača.

 
Ljubitelji dens, pop, hip-hop, rok i elektro zvuka trebalo bi da posete novi beogradski festival muzike u Topčiderskom parku za koji je ulaz besplatan.
 
Festival traje tri večeri, pripremljen je bogat program, različitih muzičkih pravaca, žanrovskih izvođača iz zemlje i inostranstva.
 
Neka od imena su Inna, Seeya, Bad Copy, Ničim izazvan, Irie FM, Prti Bee Gee i mnogi drugi, a zahvalnost što Beograđani konačno imaju festival kakav zaslužuju dugujemo Opštini Savski venac, kao i sponzorima poput „Dunav...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd ponovo živi: Veliki broj domaćih i stranih izvođača zabavljaće publiku na Enter festivalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2018

Dočekali smo da i Beograd dobije svoj festival pop, rock, hip-hop, dance i electro muzike – ENTER...Uz besplatan ulaz, svi ljubitelji dobre muzike će 28., 29. i 30. juna, od 18 do 04 h, moći da uživaju u nastupima velikog broja stranih i domaćih zvezda u Topčiderskom parku...Publiku će 28. juna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.