Fenomen meseca septembra: energija

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Sep.2017, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenomen meseca septembra: energija

BEOGRAD - Fenomen centar, mesto za radoznale koje počinje sa radom u septembru u Hadži Prodanovoj 16 u Beogradu, poziva na prvi upis članove, decu i mlade koji pokazuju interesovanje za nauku, a imaju između 7 i 15 godina.


Ovo, najuzbudljivije mesto za učenje u gradu odakle deca neće želeti da izađu, uključuje učenje putem eksperimenata, analiziranja, samostalnog zaključivanja, interaktivnih predavanja i kvizova znanja. Program je osmišljen tako da prati školsku godinu a prirodni fenomeni su obrađeni iz ugla različitih naučnih oblasti.

Svaki mesec je posvećen jednom prirodnom fenomenu, pa je tako septembar mesec energije, saopšteno je iz organizacije Festival nauke.

Da li se život...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.