Energetska tranzicija: Zagrljaj. Ili sudar?

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Feb.2021, 20:46

Energetska tranzicija: Zagrljaj. Ili sudar?

Početak marta na Novosadskom sajmu, je i do sada bio posvećen energetici i investicijama. Ove godine, na Svetski dan energetske efikasnosti, u petak, 5. marta, od 12 časova, u hibridnom okruženju biće održana konferencija Energetska tranzicija: Zagrljaj. Ili sudar?

 
Na taj način biće iskorišćena prilika da sagovornici iz celog sveta razmene znanja i iskustva, kako globalna, tako i lokalna. Prednost onlajn konferencije je i što će publika razgovorima lako moći da pristupi u realnom vremenu, ali i naknadno.
 
Glavno pitanje koje nameće sadašnje, ali i buduće vreme je: „Imamo li i možemo li da postignemo dobar tempo u trci za održivošću?“.
 
Odgovore će kroz nekoliko...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.