Danas - film iznenađenja na FESTU

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Feb.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas - film iznenađenja na FESTU

BEOGRAD – U Velikoj dvorani Sava centra očekuje vas danas od 16,30 časova film iznenađenja, a organizatori festa otkrivaju da je u pitanju film "Na duši i telu" ekscentrična drama mađarske rediteljke Ildiko Enjedi, koja je osvojila je Zlatnog medveda za najbolji film na nedavno završenom 67. Berlinskom festivalu.


Njen film je osvojio još tri nagrade nezavisnih žirija: Udruženja filmskih kritičara (FIPRESCI), Ekumenskog žirija i nagradu čitalaca dnevnog lista "Berliner Morgenpost”.

“Na duši i telu” je neobična ljubavna priča o dvoje usamljenih radnika u jednoj budimpeštanskoj klanici - novoj radnici Mariji (Aleksandra Borbeli) i njenom starijem šefu Endreu (Geza Morćanji) - koji shvataju...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.