Da li je rođen novi Anštajn?

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Dec.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je rođen novi Anštajn?

Ako prvo krenemo od osnovnih podataka kao što je to da su žene uglavnom manje plaćene za iste poslove u odnosu na svoje muške kolege, zatim da se žene boje da li će zadržati posao nakon trudničkog bolovanja ili da postoji izgovor i uvek “ali” za prijavljena seksualna zlostavljanja ili silovanja, shvatamo da stanje po pitanju rodne ravnopravnosti zapravo alarmantno.

 
Zato se uvek pozivamo na devojke i žene koje su uspele u svojim karijerama, uprkos svim ovim činjenicama i kao takve predstavljaju primer svima nama.
 
Sabrina Pasterski dolazi iz sveta fizike i prirodnih nauka, rođena je u Čikagu 1993. godine i još kao mala pokazivala je interesovanja za učenje tačno određenih stvari i tehničkih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.