Četvrti sajam za penzionere u Novom Sadu

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Mar.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrti sajam za penzionere u Novom Sadu

NOVI SAD - Sajam za penzionere, biće održan 30. i 31. marta 2018. godine, u Auli Novosadskog sajma. Za posetioce ulaz će biti besplatan.

 
Pod sloganom „Za bezbrižnu starost“ u potpunosti će biti posvećen najstarijim sugrađanima. Oni će na Sajmu moći da provere zdravstveno stanje i saznaju tajne pravilne ishrane, da učestvuju u zabavnim radionicama i poklon igrama, osvoje vredne nagrade i brojne popuste, saznaju i odaberu kako da ispune slobodno vreme i zaborave usamljenost, najavio je Novosadski sajam. 
 
Na Sajmu će se nastupiti veliki broj izlagača. Biće prisutni predstavnici državnih i gradskih institucija, udruženja, medicinskih ustanova, domaće i strane kompanije koje pružaju...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.