Bronza Beograda sija kao zlato

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Okt.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bronza Beograda sija kao zlato

KOBLAH - Kuglaši Beograda drugi put su osvojili bronzane medalje u Svetskom kupu . Posle 2009. treće mesto osvojili su u Kobalhu u Austriji pobedivši austrijski Fojt Sent Pelten sa 5:3 u poenima i sa 128 čunjeva razlike!


- Ova bronza sija kao zlato – kaže Vojko Pavlović trener Beograda.- Svi igrači zaslužuju pohvale za sjajnu igru u meču za treće mesto. Svako je dao veliki doprinos pobedi protiv Austrijanaca koji često igraju na kuglani na kojoj je održan Svetski kup  jer je to neka vrsta njihovog nacionalnog trening centra. Posebno valja istaći fantastičnu igru Čongora Baranja koji je sa 686 čunjeva postavio novi rekord kuglane u Hardu. U polufinalu smo naišli na izuzetan tim nemačkog Rot vajsa koji...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.