Borisavljević i Kozomara pobedili u Zenici

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Avg.2013, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borisavljević i Kozomara pobedili u Zenici

ZENICA - Miloš Borisavljević iz CCN Metalca osvojio je prvo mesto u brdskoj trci Zenica – Smetovi ispred druga iz kluba Marka Stankovića, dok je treće mesto pripalo Ćoriću iz Tuzle.


U kriterijumskoj trci “Trofej Zenice” slavio je Nikola Kozomara iz OBK Beograda ispred Borisaveljvića (CCN Metalac) koji su došli solo na cilj, dok je treće mesto pripalo Joviću iz Tuzle. Dejan Marić iz kragujevačkog Radničkog bio je četvrti a Marko Stanković iz CCN Metalac peti.
U juniorskoj trci prvo i drugo mesto pripalo je biciklistima iz Tuzle, dok je treći završio junior Partizana Dušan Kalaba. U dobro organizovanim trkama, učestvovali su bicklisti iz BiH, Hrvatske i Srbije.
- Odlazak u Zenicu došao...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marić četvrti u Tuzli

Izvor: KGsport.info, 18.Avg.2013, 16:40

Dejan Marić, biciklista kragujevačkog Radničkog, zauzeo je četvrto mesto na međunarodnoj kriterijumskoj trci „Trofej Zenice“.. Ova brdska trka se vozila na relaciji Zenica-Smetovi i na njoj je učestvovalo 22 kluba iz BIH, Hrvatske, Crne Gore, Belgije i Srbije.. Na pobedničkom postolju našao...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.