Besplatno kupanje na SRC Milan Gale Muškatirović

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Jul.2016, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno kupanje na SRC Milan Gale Muškatirović

BEOGRAD - Opština Stari grad pozvala je starograđane danas na besplatno kupanje na bazenima SRPC „Milan Gale Muškatirović“
Svi starograđani koji žele da iskoriste mogućnost besplatnog kupanja na popularnom „Galetu“ (bazeni 25. Maj) u petak, treba sa sobom da ponesu identifikacioni dokument, objavio je portal besplatansport.com.


Deci do 7 godina ulaz je besplatan, starija deca će na kupalište moći da uđu uz đačku knjižicu, a ulaz važi i uz „Starogradsku karticu“.

„Gale“ je jedan od najmodernijih sportskih i plivačkih centara u zemlji. Raznovrsni programi na usluzi su korisnicima tokom cele godine i potpuno su pristupačni i osobama sa invaliditetom.
besplatno kupanjeSRC...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.