Besplatne obuke žena iz ranjivih grupa

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Feb.2021, 18:17

Besplatne obuke žena iz ranjivih grupa

Uprkos situaciji u koju nas je sve dovela pandemija koronavirusa Udruženje poslovnih žena Srbije je pronašlo način da se onlajn realizuje projekat “Ekonomsko osnaživanje ranjivih grupa žena kroz obuke za zanate”, koji je u neku ruku nastavak izuzetno uspešnog i korisnog projekta realizovanog pre dve godine za istu ciljnu grupu.

 
Ovogodišnji projekat se održava uz savetodavnu i finansijsku podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ, u okviru Programa “Migracije za razvoj”, koji je deo šire inicijative “Povratak u nove šanse” nemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ).
 
Projekat se odvija kroz besplatne obuke koje imaju za cilj podršku inkluziji...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatno osnaživanje žena; "Mislila sam da ja to ne mogu da naučim jer sam starija" VIDEO

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 15:48

Beograd -- Udruženje poslovnih žena Srbije pronašlo je način da se onlajn realizuje projekat "Ekonomsko osnaživanje ranjivih grupa žena kroz obuke za zanate"...Organizovane su besplatne obuke kako bi žene kojima je to potrebno, mogle da se osposobe za popularne zanate..."Ova obuka je namenjena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.