Besplatna predstava „Sama je tražila”

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Nov.2020, 18:33

Besplatna predstava „Sama je tražila”

U saradnji sa pozorištem „Pan teatar“, povodom svetske kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama”, na youtube-u će biti emitovana predstava „Sama je tražila“ čija je tema nasilje nad ženama.

 
Predstava će moći da se pogleda 25.11. i 6.12.2020. u 20 sati, a link ka predstavi biće postavljen na sajtu GO Zvezdara i društvenim mrežama.
 
Predstava „Sama je tražila” bavi se nasiljem nad ženama i rađena je kao omnibus sastavljen od priča/monologa/ispovesti/poema onih koje su umrle. Autori priča su dramski pisci iz Srbije, Hrvatske, Irske i Švedske, većina višestruko nagrađivana za dramsko pisanje, a pored ličnih iskustava, materijal korišćen kao inspiracija su...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.