Beogradski noćni market

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Sep.2016, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski noćni market

BEOGRAD - Treći po redu Beogradski noćni market biće održan 30. septembra 2016. godine, na pijaci „Blok 44“ pod sloganom „Klasika u bloku“.


Ovaj jedinstveni muzičko-gastronomski festival ima za cilj da se na savremen i zanimljiv način predstave poljoprivredni proizvođači „šampioni pijaca“, restorani, barovi, mladi dizajneri, umetnici, kao i mnogi drugi.

Drugi po redu Beogradski noćni market organizovan je na pijaci „Kalenić“ 01. jula 2016. godine, a kroz kapije pijace prošlo je oko 30.000 ljudi među kojima je bilo i mlađe i starije populacije, roditelja sa malom decom, kao i velikog broj novinara.

Beogradski noćni market organizuju Rakia Bar i JKP „Gradske pijace“...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEOGRADSKI NOĆNI MARKET – KLASIKA U BLOKU: Mesto za druženje, kupovinu i zabavu

Izvor: Telegraf.rs, 22.Sep.2016, 12:55

- Beogradske pijace organizacijom ovog jedinstvenog muzičko-gastronomskog festivala dobile su potpuno novo lice, postale su brend Beograda i deo turističke ponude glavnog grada. Na predstojećoj manifestaciji poljoprivredni proizvođači „šampioni pijaca“ sugrađanima će ponuditi sveže proizvode...

Nastavak na Telegraf.rs...

JKP GRADSKE PIJACE: Sledeći Beogradski noćni market u Bloku 44

Izvor: Kurir, 22.Sep.2016

BEOGRAD - „Beogradski noćni market”, treći po redu, održaće se u petak, 30. septembra, na pijaci „Blok 44” pod sloganom „Klasika u bloku”, najavio je Ivan Sočo, direktor JKP „Gradske pijace”, i dodao da će toga dana novobeogradska pijaca postati pravo mesto za druženje, dobru...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.