Beograd – skriveni dragulj Evrope

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Nov.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd – skriveni dragulj Evrope

BEOGRAD - Čuveni list USA Today je svrstao Beograd među deset skrivenih dragulja Evrope za mlade putnike.


Odmah iza danskog Arhuša, na drugom mestu liste se nalazi srpska prestonica, a zatim Bilbao u Španiji, Kluž u Rumuniji, Gent u Belgiji, Ljubljana, Lugano, Porto, Riga i Solun, saopštila je Turistička organizacija Srbije.

“Istorijska prošlost Srbije se najbolje može videti u njenoj dinamičnoj prestonici. Veliki grad predstavlja objekte visokogradnje uz ostatke socijalističkih blokova i otomanskih relikvija.

Sa pristupačnim cenama i užurbanim noćnim životom, proglašen je kao jedan od najboljih parti destinacija na svetu. Mladi putnici počinju da okupiraju Beograd u želji da...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Ameri nas hvale: Beograd dragulj Evrope

Izvor: Mondo, 28.Nov.2015

Američki časopis USA Today sastavio je listu gradovi koji su skriveni dragulji Evrope, a Beograd se našao na drugom mestu...Ovaj časopis se fokusirao na destinacije za mlade, a na prvom mestu njihove liste je Arhus, najpoznatiji univerzitetski grad u Danskoj, za koji kažu da je idealna destinacije...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.