Alisa Marić posetila OŠ Lazar Savatić u Zemunu

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Apr.2013, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alisa Marić posetila OŠ "Lazar Savatić" u Zemunu

BEOGRAD - Alisa Marić, minstar omladine i sporta Srbije, posetila je u akciji „Sport u škole“ Osnovnu školu „Lazar Savatić“ u Zemunu i uručila rekvizite za vežbanje i sportsku opremu namenjenu učenicima od prvog do četvrtog razreda.


Istakla da je jedan od prioriteta ministarstva razvoj školskog sporta i da je ceo program „Sport u škole“, koji realizuje Savez za školski sport, a koji se trenutno sprovodi u 50 škola u Srbiji, besplatan.
- Želimo da deca kroz zabavu, igru i učenje prihvate sport koji je izuzetno važan za njihovo zdravlje i razvoj. Ova akcija je takođe bitna i zbog toga što finansijski ne opterećuje roditelje, a deci od najranijih školskih dana pruža priliku da uče o fer-pleju,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Ministarka posetila mališane iz Zemuna

Izvor: Sportal.rs, 15.Apr.2013

Alisa Marić, minstar omladine i sporta Srbije, posetila je u akciji „Sport u škole“ Osnovnu školu „Lazar Savatić“ u Zemunu i uručila rekvizite za vežbanje i sportsku opremu namenjenu učenicima od prvog do četvrtog razreda.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.