AUTOMOBIL GODINE 2024 U SRBIJI: MG4 titula

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Mar.2024, 15:01

AUTOMOBIL GODINE 2024 U SRBIJI: MG4 titula

Asocijacija automobilskih novinara Srbije (AANS) objavila je da je titulu za Automobil godine 2024 osvojio model MG4, inovacija kineske automobilske industrije.

  `
 
Ovo tradicionalno takmičenje, koje već više od tri decenije unazad predstavlja jedan od ključnih događaja u svetu automobilizma u Srbiji, i ove godine privuklo je veliku pažnju i interesovanje stručne i široke javnosti.
 
Odluka o pobedniku doneta je nakon pažljivog ocenjivanja sedmočlanog žirija, sastavljenog od renomiranih automobilskih novinara, istaknutih članova AANS-a, koji su model MG4 jednoglasno prepoznali kao automobil koji u potpunosti zadovoljava kako visoke standarde industrije, tako i specifične potrebe korisnika...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

MG4 osvojio titulu Automobila godine 2024 u Srbiji

Izvor: PRObjave.com, 22.Mar.2024

Asocijacija automobilskih novinara Srbije (AANS) objavila je da je titulu za Automobil godine 2024 osvojio model MG4, inovacija kineske automobilske industrije. Ovo tradicionalno takmičenje, koje već više od tri decenije unazad predstavlja jedan od ključnih događaja u svetu automobilizma u Srbiji,...

Nastavak na PRObjave.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.