ATRAKCIJA „BORA LAVIRINT“: Na platformi Visit-Serbia

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Jun.2023, 13:31

ATRAKCIJA „BORA LAVIRINT“: Na platformi Visit-Serbia

„Bora lavirint“ – jedinstvena zagonetka za decu i odrasle u srcu Šumadije, od sada je svim posetiocima dostupna i posredstvom Visit-Serbia.online, prve domaće digitalne platforme koja nudi onlajn prodaju karata za najatraktivnije turističke destinacije širom Srbije.

 
Za predah od životnog lavirinta u lavirintu zabave, smeštenom nedaleko od Batočine, dovoljno je samo nekoliko klikova na platformi Visit-Serbia, i posetioci će jednostavnim i sigurnim digitalnim kanalom, sa bilo kog mesta u zemlji i svetu, obezbediti ulaznice za „Bora lavirint“.
 
Reč je o jednom od najsavremenijih zabavnih parkova i zelenom lavirintu sa najdužom stazom u Evropi, čiji najraznovrsniji sadržaji, namenjeni...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.