SREĆNA SRPSKA NOVA GODINA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2022, 01:12

SREĆNA SRPSKA NOVA GODINA!

Ekipa portala Srbijadanas.com svojim čitaocima želi sve najbolje u narednoj godini!

Dragi čitaoci portala Srbija Danas, srećna vam srpska Nova 2022. godina!

Julijanska Nova godina, poznata još kao Stara ili Pravoslavna, kod nas najpoznatija kao srpska Nova godina, slavi se 13. na 14. januar. Pored srpske, večeras slave i ruska, gruzijska, ukrajinska i jermenska pravoslavna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crkva, kao i Sveta Gora.

Želimo vam da ove godine u vašim životima vlada mir, harmonija i pre svega da budete zdravi! Teška godina je iza nas, ali nas to nije obeshrabrilo, već naprotiv, mnogo smo složniji, solidarniji i odgovorniji!

Naša misija ostaje ista, za vas smo uvek spremili SVE VESTI NA JEDNOM MESTU, a poverenje koje nam poklanjate iz godine u godinu nastavićemo da opravdavamo, ali i da budemo još bolji, jer ste vi to zaslužili. Radujemo se svakom novom danu i novim informacijama, spremni smo za poduhvate i inovacije, a budite spremni i vi!

U 2022. godini bićemo vaša stalna adresa informisanja, klik ispred svih!

Pored svečane trpeze i ukusne hrane, važno je da pravoslavnu Novu godinu dočekate u društvu najbližih, a običaj koji se najviše poštuje jeste odlazak u crkvu i molitva za srećnu i berićetnu godinu, kao i za zdravlje, ljubav i slogu najbližih.

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom proslavite ovaj praznik u krugu porodice, bez masovnih okupljanja, čuvajte sebe i svoje najmilije!

Hvala vam što u svako novo sutra koračate sa nama, 

redakcija portala Srbija Danas!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.