Popunjeni kapaciteti hotela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2016, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popunjeni kapaciteti hotela

Novi Sad, uoči praznika, izgleda nikad atraktivniji za domaće i inostrane turiste.

Tome su u mnogome doprinele dve titule koje je poneo, ali i bogat predbožićni i prednovogodišnji program, koji je pripremljen na trgovima i u parkovima Novog Sada.

Rezervacije u ugostiteljskim objektima za novogodišnju noć su u velikoj meri popunjeni.

Ovakav odgovor doboćete u skoro svim hostelima i velikom broju hotela u Novom Sadu, dve nedelje uoči >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dočeka Nove godine. Mlađi se uglavnom odlučuju za hostelski, dok oni stariji i porodice se pre odlučuju za hotelski smeštaj.

Prema podacima turističke organizacije Novog Sada tokom božićnih i novogodišnjih praznika, zabeleženo je oko 90.000 noćenja.

Svi oni koji se odluče da božićne i novogodišnje praznike provedu u Novom Sadu, 30. 31. i 1. biće u prilici da u centru grada prisustvuju muzičko zabavnom programu, kao i da posete i klizalište u Dunavskom parku "Ledena šuma".

 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.