ISIS napada Nemačku za Novu godinu!?

Izvor: Mondo, 30.Dec.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISIS napada Nemačku za Novu godinu!?

Nemačka policija ne odbacuje mogućnost da ekstremisti upotrebe bombe i oružje u terorističkom napadu tokom dočeka Nove godine, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Foto: Getty Images/ Carsten Koall Berlin, Nemačka

Ministarstvo je upozorilo da bi za napad mogla biti iskorištena improvizovana eksplozivna naprava, sredstva za vatromet ili ostali opasni objekti, preneo je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Bild".

Austrijska obaveštajna služba prethodno je upozorila da će teroristi verovatno napasti masovne skupove u evropskim glavnim gradovima tokom praznika.

Nemački ministar unutrašnjih poslova Tomas de Mezijer rekao je da se Nemačka nalazi "na meti međunarodnog terorizma", kao svaka druga evropska zemlja.

Očekuje se da će se u blizini Brandenburške kapije u Berlinu u noći 31. decembra okupiti milion ljudi.

Policija je pre dva dana upozorila građane da je zabranjeno donošenje vatrometa, torbi i ranaca na ovaj skup.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

ID napada Nemačku za Novu godinu!?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2015

Nemačka policija ne odbacuje mogućnost da ekstremisti upotrebe bombe i oružje u terorističkom napadu tokom dočeka Nove godine, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Ministarstvo je upozorilo da bi za napad mogla biti iskorištena improvizovana eksplozivna naprava, sredstva za vatromet...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.