Grizman već iznervirao Mesija?

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizman već iznervirao Mesija?

Sigurno da neće naići baš na dobrodošlicu u svlačionici. Za to je više razloga...

Antoan Grizman nije baš naišao na topao doček u Barseloni, makar kada su u pitanju one najveće zvezde.

Nije tajna da je svlačionica bila protiv njegovog transfera, delom zbog toga što je prošle godine pogazio reč i odustao od dolaska.

Sada je izjavom da Barsi nije potreban Nejmar pribavio sebi nove neprijatelje.

Naime, Leo Mesi je pritisao klub da vrrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Brazilca, čak je pretio da neće produžiti ugovor, ako se Nejmar ne vrati, a takođe Suarez strahuje da bi mogao da izgubi mesto u timu, jer Grizman može da igra i najisturenijeg napadača.

Mesi nije ni zvao Grizmana da mu poželi dobrodošlicu, a mediji podgrevaju vatru pisanjem da će se Južnoamerikanci potruditi da se Francuz baš ne oseća prijatno u klubu.

Što se Nejmara tiče, sve je manje vremena za Barselonu, iz Katara stižu vesti da su gazde Parižana postavile rok do kraja jula, ako ne bude transfera u narednih nedelju dana, neće ni prodavati Nejmara.

Podsetimo, Brazilac je nuđen i drugim klubovima, ali osim Barse, niko ne pokazuje baš entuzijazam prema dovođenju "Neja".
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.