Zvezda izašla iz krize bez pomoći države?

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda izašla iz krize bez pomoći države?

Crvena zvezda je uspešno započela novu sezonu, na startu je savladala kragujevački Radnički sa 31-27, a prvi čovek kluba Mirko Butulija istakao je da je Zvezda sada finansijski stabilan klub.

Posle par godina velikih finansijskih problema, kada je bilo neizvesno da li će se Zvezda i takmičiti u domaćem šampionatu, ovoga leta potpuno drugačija slika u redovima crveno-belih.

Klub polako staje na zdrave noge, o čemu je sa novinarima razgovarao i Mirko Butulija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << aktuelni predsednik kluba.

On je otkrio da je prošle sezone vraćeno oko 70 posto dugovanja, a da klub sada ima budžet kojim će ispuniti sve ugovorne obaveze sa igračima.

Ono što je zanimljivo, jeste da Butulija tvrdi da u Zvezdu iz države nije stigao nijedfan dinar u procesu finansijskog oporavka.

''Oslonili smo se na sopstvene resurse. Niti očekujemo, niti trazimo pomoć od države'', izjavio je Butulija, a u sličnom tonu govorio je i trener Nenad Peruničić, koji je svima poručio da je Crvena zvezda ''ozdravila''.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.