Izvor: 24sata, 10.Maj.2010, 02:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitanje dana je kad će evro preskočiti 100

U trenutku kada plate miruju i kada je za osnovne životne namirnice potrebno više od prosečne zarade, dinar je dostigao najmanju vrednost od uvođenja evra. Srednji kurs danas iznosi rekordnih 99,94 dinara za evro. Ekonomisti se slažu da će dinar u narednim danima nastaviti da pada i da se može očekivati da kurs uskoro preskoči stotku.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krah domaće valute, kurs 99,94 dinara za evro

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2010

Dinar je u ponedeljak 10. maja oslabio prema evru za čak 40 para, ili 0,4 odsto, tako da je zvanični srednji kurs evra 99,9442 dinara, što je nova rekordno niska vrednost domaće, od uvođenja zajedničke evropske valute...Narodna banka Srbije je u petak intervenisala na deviznom tržištu prodajom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.