Kod Palme besplatan prevoz, 500 karata po 1 RSD

Izvor: B92, 14.Jun.2018, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Palme besplatan prevoz, 500 karata po 1 RSD

Jagodina -- Preduzeće za prevoz putnika "Zoran Rajzen" iz Jagodine, gradu Jagodini daće 500 povlašćenih autobuskih karta, po ceni od jedan dinar.

Karte su namenjene za prevoz putnika na gradskim i prigradskim linijama na teritoriji grada.

Reč je o sastavnom delu Odluke Skupštine grada da ovom preduzeću, kao najpovoljnijem ponuđaču za koncesiju, poveri obavljanje linijskog gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji Jagodine, rečeno je Tanjugu u Skupštini.

Karte su namenjene za prevoz osoba strijih od 65 godina i đaka putnika, i za njih će biti besplatne.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Autobuske karte za jedan dinar

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2018

"Zoran Rajzen" iz Jagodine daće 500 povlašćenih autobuskih karata za prevoz putnika na gradskim i prigradskim linijama Preduzeće za prevoz putnika "Zoran Rajzen" iz Jagodine, gradu Jagodini daće 500 povlašćenih autobuskih karata, po ceni od jedan dinar, za prevoz putnika...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.