Jačanje dinara – dobra ili loša vest?

Izvor: Danas, 19.Mar.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jačanje dinara – dobra ili loša vest?

U poslednjih 12 meseci srpski dinar je ojačao prema evru 4,7 odsto, a u odnosu na američki dolar celih 20 odsto što je plasiralo dinar na poziciju druge valute u svetu po rastu vrednosti u odnosu na dolar u poslednjih godinu dana, preneo je Blumberg. Članak Jačanje dinara – dobra ili loša vest? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drugačije nije moglo biti

Izvor: Danas, 19.Mar.2018

Vladimir Putin je obezbedio sebi novi četvrti po redu šestogodišnji mandat i više nego ubedljivim rezultatom, čak 76,6 odsto podrške, uz izlaznost od 67 odsto. Članak Drugačije nije moglo biti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

U Kragujevcu za održavanje zgrada između 3 i 8 dinara po kvadratu

Izvor: Danas, 20.Mar.2018, 15:45

Minimalni iznos mesečnog izdvajanja za troškove održavanja po kvadratnom metru stana ili poslovnog prostora, kako je predloženo, iznosiće za zgradu starosti do deset godina sa liftom 2,98 dinara, za zgrade bez lifta 2,29 dinara. Članak U Kragujevcu za održavanje zgrada između 3 i 8 dinara po...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.