Srbi okupirali bazene u Švajcarskoj

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2010, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi "okupirali" bazene u Švajcarskoj

Protekli vikend bio je najtopliji u Švajcarskoj od početka godine, a temperatura vazduha u većini mesta prešla je trideseti podeljak. U alpskoj Švajcarskoj to je retkost, jer čak i mala kiša za tili čas obori temperaturu na svega 10-15 stepeni. Zbog toga su mnogi žitelji, a među njima i naši zemljaci, uvek spremni da iskoriste lepo, toplo i sunčano vreme, pogotovo ako još "padne", kao ovog puta, u dane vikenda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Svežije, ponegde kratkotrajna kiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2010, 01:31

NOVI SAD -..U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i svežije, ponegde sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije...Duvaće vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 15 do 19, a najviša od 22 do 27 stepeni...U Srbiji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.