Privrženost veri i SPC u dalekom svetu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2013, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privrženost veri i SPC u dalekom svetu

Više od 110 donatora i 19.000 dolara - to je dosadašnji bilans akcije crnogorskih kulturno-umetničkih društava "Njegoš" iz Sidneja i Melburna na pomoći izgradnji Sabornog Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Na donatorskoj večeri, održanoj prošle subote u Srpskoj narodnoj odbrani u Sidneju, jedan od organizatora Slobodan Lazović podsetio je na veličinu i značaj ovog poduhvata u njihovom zavičaju.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dijaspori "doveo" pozorište

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2013, 13:01

Ma koliko to izgledalo čudno, Frankfurt je postao novi srpski pozorišni centar...Posle "Pevaj brate"; "Divan dan"; "Tamo i nazad" i "Poslednje šanse", publika iz grada na Majni i okolini imaće ove subote (19.30) priliku da pogleda još jednu "pravu" pozorišnu predstavu: Iz Beograda stiže "Smešna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.