Kad nema fudbala tu je rođendan

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad nema fudbala tu je rođendan

Fudbaleri "Hajduk Veljka" B, članovi Ekselans lige, mnogo vole kada nedeljom uskoče u dresove, pa jurnu u trku za bodove, ali isto toliko vole da zajedno nešto proslave.

"Hajduci" uz rođendanski vrući roštilj i pokoju čašicu

 

A u prethodne dve nedelje stvari su se ovako odvijale:

- Prvo nam pre dve nedelje protivnik nije došao, dobili smo bodove bez igre. Sudija nam u poslednjem trenutku javio da ni on, već kad nema protivnika, neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << doći. Dobro je ispalo, jer da je došao morali bi da mu platimo taksu i troškove - kaže tehniko "Hajduka" Žika Nikolić.

 

Darko Ivanović, Dario Cuplić i Darko Jovanović

Potom je stigla nova nedelja, poslednji martovski dan. Vreme lepo, prolećno, po meri za utakmicu. Ovaj put osoblje stadiona nastavlja štrajk, samo što se o eventualnom odustajanju ili dužini trajanja ne oglašavaju unapred, pa naši fudbaleri došli po rasporedu, ali se nisu ni razočarali.

- Svejedno. Mi uvek znamo kako da se provedemo - govori Žika.

A o čemu se radi? Naumio Dario Cuplić da proslavi 27. rođendan, pa kako su mu svi fudbaleri druga porodica, smislio je da se s njima proveseli i doneo prvoklasno raznovrsno meso sa roštilja.

Trener Nebojša Jovanović je malo navodio priču i na fudbal, šta se do sada uradilo (sedmi su na tabeli, što nije dobro), šta još treba da se uradi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.