Znanje bez granica u Belvillu

Izvor: NaDlanu.com, 13.Mar.2012, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Znanje bez granica" u Belvillu

Na trim stazi u naselju Belville 14. marta, u 14 časova se organizuje humanitarno takmičenje "Znanje bez granica".

Po završetku takmičenja, organizator će zajedno sa pobedničkom ekipom donirati šest tablet računara Srednjoj zanatskoj školi iz Rakovice, koja se bavi obrazovanjem odnosno profesionalnom rehabilitacijom učenika sa smetnjama u razvoju i učenju. Računari koje obezbeđuje kompanija "Blok 67 Associates (Belville)" biće korišćeni za unapređenje rada odeljenja za >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << učenike sa cerebralnom paralizom i autizmom. U okviru događaja, ekipe koje će činiti novinari i poznate ličnosti nadmetaće se u neobičnim disciplinama: hodanje sa jajetom na kašici u ruci, trka sa trakom na očima i brzo hodanje. Cilj događaja je podsticanje na razumevanje problema dece sa poteškoćama u učenju, kao i pružanje primera pomoći kojom institucije, privatni sektori i pojedinci mogu da utiču na poboljšanje uslova obrazovanja dece. U isto vreme, deca i svi gosti će imati prilike da se razonode uz smeh i dobro raspoloženje.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Aleksandra Jeftanović na humanitarnoj trci

Izvor: Story, 13.Mar.2012

Dođite 14. marta u 14 časova na trim stazu u naselju Belville i pridružite se humanitarnom takmičenju Znanje bez granica koje će okupiti poznate ličnosti i predstavnike medija u trci za tablet računare, koji su neophodni odeljenju koje pohađaju deca sa cerebra..Aleksandra Jeftanović

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.