Virtualno postalo stvarnost: kafić koji kopira društvene mreže

Izvor: Prva.rs, 12.Jan.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Virtualno postalo stvarnost: kafić koji kopira društvene mreže


Mesto funkcioniše po principu korišćenja po satu, a sama ideja je proistekla iz koncepta društvenih mreža na kojima postoji ogromna potražnja za razmenom veština i znanja. Sada virtualno postalo stvarnost.  
Uz četiri specijalizovane učionice za držanje časova, postoji i velika i moderno opremljena kuhinja, soba za IT, prostor za profesionalno šminkanje, soba za muziku, kao i multifunkcionalna prostorija koja se može koristiti za sve druge oblasti, od učenja jezika >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << do pravljenja origamija.  U ovim učionicama svi zainteresovani će moći da drže i slušaju časove koji se organizuju tako da budu dostupni svima, dok se ujedno upoznaju sa drugima, druže, i zajedno rade na stvaranju pozitivnih promena u društvu.

U svetu koji je orijentisan na Internet i društvene mreže, ovakvo mesto će biti osveženje, jer će posetioci moći da se upoznaju i komuniciraju sa ljudima sličnih interesovanja, i to uživo, u realnom vremenu i prostoru. Međutim, iskorišćene su i prednosti online sveta, pa se zainteresovani na sajtu www.sharesqua.rs brzo i jednostavno mogu registrovati i dopuniti svoj račun, pregledati dostupne časove i prijaviti se na njih, oceniti instruktore, a na istom mestu se lako mogu prijaviti da i sami postanu instruktori.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.