Veče prijatelja u klubu Mistik FOTO

Izvor: NaDlanu.com, 23.Nov.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče prijatelja u klubu "Mistik" FOTO

Ponedeljak u klubu Mistik je već tradicionalno rezervisan za veče prijatelja, pa ni početak ove nedelje nije bio izuzetak.

Marina Visković i Ćemo su atmosferu u klubu doveli do usijanja, a među gostima su se našle i mnoge poznate face. Saša Matić je veče proveo u društvu Bakija Đoganija, dok je Sloba Vasić đuskao sa kolegama iz Granda. U masi smo sreli i Čedu Čvorka sa devojkama iz grupe, zatim Gogu Sekulić, ali i Katarinu Ostojić Kaju, na njenu žalost, bez Džunior Džeka.POGLEDAJ: Veče prijatelja - Mistique - FotoVesela družina đuskala je do ranih jutarnjih časova, a tokom večeri popijeni su hektolitri alkoholnih napitaka.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Gde izlaze poznati u noćni provod (Foto)

Izvor: Svet plus, 23.Nov.2011

Ponedeljak u klubu Mistik je već tradicionalno rezervisan za veče prijatelja, pa ni početak ove nedelje nije bio izuzetak. Scaron;ta su radili naši poznati pevači preksinoć u sitne sate pogledajte u nastavku.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.