Vampiri, Kristali, Goribor i drugi u KST-u

Izvor: NaDlanu.com, 09.Jul.2012, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vampiri, Kristali, Goribor i drugi u KST-u

U sklopu humanitarne akcije "Drugari za Lidiju", pozivamo vas da 10. jula (utorak) u 22h dođete u KST na KONCERT ZA LIDIJU, koji je inače poslednja aktivnost u sklopu ove cele akcije!

U organizaciji URMUS-a (Udruženje rok muzičara Srbije), KST-a i Lidijinih drugara, popularni izvođači će svojim dobrovoljnim sviranjem pomoći da se što pre skupi novac za Lidiju!Nastupaju:VampiriKristaliVatreni PoljubacViktorijaNeša GalijaGeneracija 5 & Gudaki kvintet VIVOČikine BomboneSharks, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Snakes and PlanesGoriborDža ili Bu.Ulaznice koje možete kupiti na ulazu u KST, koštaju simboličnih 300 dinara.Sav prihod od ulaznica bie prosleđen na Lidijin račun, stogaDOĐITE NA DOBRU SVIRKU U ŠTO VEĆEM BROJU!Za sve one koji nisu upućeni u humanitarnu akciju i Lidijinu priču:Student V godine, tj. II godine MAS, na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Lidija Stojanovi, od 2000.godine boluje od autoimune bolesti jetre. Tokom dvanaestogodinjeg leenja, svakodnevno je pod terapijom, koja, iako usporava autoimunu bolest nanosi tetu ostalim organima. Sa 20 godina dijagnostifikovano joj je da boluje od osteoporoze. Kao posledica poveanog krvnog pritiska u jetri, ima proirene vene na jednjaku od ega postoji stalna opasnost od krvarenja.Njeno stanje iziskuje neophodnu transplataciju jetre.Ova akcija ima za cilj da pomogne skupljanje novca za operaciju transplatacije jetre koja kota oko 120.000 evra...

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.