THE ABSURD SCAME-‘’KOJI STE VI DEO APSOLUTNE PREVARE?’’

Izvor: Prva.rs, 14.Maj.2015, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

THE ABSURD SCAME-‘’KOJI STE VI DEO APSOLUTNE PREVARE?’’

Film “The Absurd Scame” je film koji je već dobio priznanje i oduševljenje od mnogih holvudskih zvezda, koje sui male priliku da ga pogledaju. One su ovom prilikom rekle da  je ovo film koji obavezno treba pogledati, jer će vas ostaviti bez teksta.
On prestavlja novitet, ne samo u produkcijom i tehnološkom, već u i u scenarijskom smilsu, koji je na jednom mestu okupio velikane srpskog glumišta i stvorio jedan sasvim nov žanr kinematografije.
Fantastičan Nebojsa Glogovac  >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i Srđan Todorović, koji tumače glavne uloge, brilirali su u filmu, a pored njih tu svakako ne zaostaju i ostali glumci kao sto su Branka Katić, koja posle dužeg vremena igra u nekom srpskom ostvarenju.
Pored ovih glumaca na  velikom platnu su se našli i Petar Božović, Miloš Biković, Gordan Kičić, Mirjana Karanović, Sergej Trifunović, Nikola Đjuričko, Vuk Kostić, Miloš Bikovic, Nina Janković, Lazar Ristovski, Predrag Manojlović, Katarina Žutić, Branislav Lečić, Mirka Vasiljević, Vojilsav Brajović, Gordan Kičić, Radivoje Bukvić, Hana Selimović, Vojin Ćetković, Nataša Ninković, Jelisaveta Orašanin, Dragan Mićanović.
Zapaženu ulogu u ovom filmu imaju i top model Đurđa Stoiljković  kojoj je ovo prva filmska uloga.
Takođe pored nje se nalazi i glumica u usponu Nina Seničar, koja je ovim filmom pokazala svoje glumacko umeće.
Od najmlađih članova ekipe treba svakako izdvojiti malu Taru Jevrosimović, Luku Mijatovića I Minu Sovtić, koji su ovim putem potvrdili  da su  mlade nade srpskog glumišta.
Film THE ABSURD SCAME  je film sa dve priče, gde prvi deo čini priča o “Rajskoj prevari”, a drugi  predstavlja priču “Apsurdni eksperiment”.
Ove dve priče imaju za cilj da predstave realnost I surovost današnjeg vremena kroz simboliku i igru reči. Likovi koji se prepliću u ove dve priče sa jedne strane predstavljaju apsurd društva, koji na različite načine pokušava da ostvari takozvanu SAVRŠENU PREVARU, gde svako-svakoga vara zarad višeg cilja, koja predstavlja višu zaradu, nemareći na žrtve koje moraju da se zbog toga podnesu, a svako ko uradi EKSPERIMENT, tj. zeli da promeni društvo  na bolje, biva izbačen iz sistema kao crna ovca društva.
Film je koncipiran kao video igrica, gde svaka karika u društvu, od najvše do najniže, ima svoju ulogu u stavaranju savršenog vida prevare, ne znajući  ko-koga vara, a ko biva prevaren.
Cilj ovog filma jeste da predstavi društvo u pravom svetlu, koje se zasniva na nepoverenju u današnje vreme i  prikaže nam da živimo u materijalno bogatom svetu  koji je emotivno siromašan, jer kako kaže jedna replika u filmu: “ MNOGO JE LJUDI, DA BI SVAKO BIO ČOVEK”.
U ovom filmu neki od nas će tragati za odgovoroima i pokušajem da promene nešto, ali  sigurno će svi postaviti sebi pitanje: KOJI SMO MI DEO APSOLUTNE PREVARE?
Scenarista, reditelj i producent je Boško Ilič.

 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.