Serbian Jazz, Bre! od 11. aprila u DOB-u

Izvor: NC magazin, 06.Apr.2012, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serbian Jazz, Bre! od 11. aprila u DOB-u

Od srede, 11. aprila u 20.30h, do utorka, 17. aprila 2012. održaće se izložba, Jam Session i promocija monografije fotografa Ivana Grlića, pod nazivom "Serbian Jazz, Bre!". Monografija fotografa Ivana Grlića je luksuzna dvojezična monografija u izdanju Službenog glasnika, u kojoj su fotografije kako doajena, tako i aktuelnih mladih muzičara, koji aktivno čine srpsku džez scenu.

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

Serbian Jaž, bre! u Domu omladine

Izvor: Glas javnosti, 07.Apr.2012, 17:22

BEOGRAD - Multimedijalni projekat ''Sebian Jaž, bre!'' koji se sastoji od izložbe, promocije foto-monografije u izdanju ''Službenog glasnika" i džez koncerta, biće predstavljen u sredu, 11. aprila, u Domu omladine Beograd...Izložba u okviru projekta je sastavljena od impozantnog niza portreta -...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.