Reciklaža i umetnost = Izložba Save the Earth

Izvor: Prva.rs, 22.Sep.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reciklaža i umetnost = Izložba "Save the Earth"

Njegove skulpture spajaju realnost i maštu, i napravljene su od recikliranog i odbačenog materijala, koje umetnik pronalazi na otpadu, a zatim od njih stvara umetničku realnost.
Autor je hteo da skrene pažnju na lepotu koja se nalazi oko nas, gde svaki materijal može da postane potencijalno umetničko delo, koje pleni svojom lepotom i originalnošću, a koje može da pomogne da se probudi svest kod ljudi da više recikliraju i stvaraju od datih materijala i time zaštite svet oko sebe.
Otvaranje izložbe je zakazano za 1. oktobar u 19 sati, a radove Vlatka Kostova moći ćete da pogledate u Galeriji Ulus do 7. oktobra.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.