Prodigy posetili Beograd i zaglavili na žurci!

Izvor: NaDlanu.com, 28.Avg.2012, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodigy posetili Beograd i zaglavili na žurci!

Pripreme za Warrior's Dance Festival su u završnoj fazi i to je bio direktan povod da članovi benda The Prodigy posete Beograd. Dva puna dana Keith Flint i Maxim su proveli u našoj prestonici, obišli Kalemegdansku tvrđavu, strpljivo davali intervjue, družili se sa beogradskim muzičarima.

Nakon sletanja na beogradski aerodrom, članovi čuvenog benda, puni entuzijazma želeli su da se sretnu sa brojnim predstavnicima medija iz Srbije i regiona i da podele svoje utiske o predstojećem >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << festivalu. Oduševljeni što se su se vratili u Beograd vise puta su izjavili da se osećaju kao domaći bend u Srbiji i da je organizacija WDF bila logičan korak za njih s obzirom da su već četiri puta do sada svirali u Srbiji.POGLEDAJ I: Prodigy u Beogradu - FOTOVeoma otvoreni za druženje sa fanovima, prijateljima festivala, domaćim bendovima koji će svirati na WDF, The Prodigy su veče proveli na žurci u ateljeu umetnika Aleksandra Gligorijevića koji priprema posebnu izložbu baziranu na originalnim skulpturama koje su inspirisane konceptom Wariors Dance Festivala i muzikom The Prodigy. Do ranih jutarnjih sati na žurci su se pored menadžera benda Džona Fairs i pevač Maxim-a među gostima bili članovi benda Darkvud Dab, Eyesburn, E- Play, DJ Marko Nastić i brojni prijatelji festivala i benda.Drugog dana boravka u Beogradu bend je posetio Kalemegdansku tvrđavu na kojoj je obišao lokaciju na kojoj će se za nepunih mesec dana deseti festival.Prepuni utisaka John, Keith I Maxim-a na kraju su izjavili da jedva čeju da se vrate i da spremaju ozbiljan šou!Podsećamo da Bend The Prodigy i AAA Production stoje iza festival predstojećeg WDF koji će se 15. septembra održati na Kalemegdanskoj tvrđavi. Pored The Prodigy koji su hedlajneri festivala, nastupiće i dub step zvezda Skrillex, Chase and Status, Caspa, Zane Lowe, Feed Me, kao i brojna domaća podrška. Festival će se odvijati na tri muzičke bine: Warrior's stage, Take Me To The Hospital i Invaders Must Die stejdžu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.